Rukometašice žele kartu za Švedsku

Izvor: Press, 05.Okt.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice žele kartu za Švedsku

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković, rekao je danas da su ambicije ekipe da izbori plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine Švedskoj.
        "Dve reprezentacije idu iz naše grupe na Evropsko prvenstvo i naš cilj je da se nađemo baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << među te dve reprezentacije. Da nastavimo sjajan niz od 2012. godine... Srbija nikada nije imala takav niz da ne propusti velika takmičenja", rekao je Bošković novinarima u Beogradu. Srbija će se u prvom kolu druge faze Grupe dva kvalifikacija za EP 8. oktobra u Kraljevu dočekati Ukrajinu, dok će tri dana kasnije gostovati Italiji u Andriji. U Grupi dva je još i selekcija Češke. "Nadam se da će devojke za meč sa Ukrajinom biti zdrave... Veoma je bitno da budu sveže, što sam ja mogao da primetim na ovom okupljanju. Ukrajina je dobra reprezentacija, ali ja se nadam dobroj igri, kao što je to bilo protiv Rumunije. Analiziraćemo ih i dobro ćemo se spremiti za ove duele", rekao je Bošković. Golman reprezentacije, Marina Pantić optimista je pred mečeve sa Ukrajinom i Italijom. "U ovim mečevima ćemo videti naše mogućnosti i da li ćemo nastaviti taj sjajan niz od 2012. godine. Ukoliko pokažemo borbenost i pokažemo da smo ekipa to nam može doneti rezultat", rekla je Panićeva. Utakmica između Srbije i Ukrajine igraće se u četvrtak od 18 časova u Kraljevu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.