Razišli se Bačka i Govedarica

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razišli se Bačka i Govedarica

Nakon što su trenere na kraju sezone smenili Radnički iz Niša i Spartak Ždrepčeva krv, i Bačka je krenula istim putem.

U debitantskoj sezoni u Superligi Srbije, Bačka je uspela da izbori opstanak, a Zoran Govedarica je nakon toga odlučio da napusti klub koji je vodio na 22 ligaška meča.

"Ostvario sam u Bačkoj Palanci ono što se od mene i igrača tražilo. Uspeh je stigao u dobrom trenutku. Imam ponude iz drugih klubova i spreman sam za nove >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izazive", rekao je Govedarica a prenosi Sportski žurnal.

Andreja Černišova je na klupi Spartaka zamenio Milan Obradović, a u Radničkom još uvek nisu pronašli zamenu za Milana Rastavca.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Bačka Palanka

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

TRENERSKA VRTEŠKA U SUPERLIGI SE NASTAVLJA: Uradio šta je trebalo i OTIŠAO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017

Njegov naslednik još nije poznat...U Superligi pravila nema. Posle loših rezultata odlaze treneri, ali se isto događa i kada rezultata ima. Zbog toga je još jedan klub iz elitnog društva ostao bez trenera. Posle Spartaka i Radničkog iz Niša, bez trenera je ostala i Bačka...DOSTA JE BILO: Kinezi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.