Protest na Vračaru zbog pritiska na odbornike

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest na Vračaru zbog pritiska na odbornike

Predstavnici političkih stranaka koje su na opštinskim izborima u opštini Vračar nastupile zajedno, protestovali su danas ispred zgrade opštine zbog pokušaja nudjenja mita odbornicima te liste koja je osvojila većinu na izborima.

Izborna lista "Vračar slobodno-Bane Kuzmanović", koju čine predstavnici Demokratske stranke (DS), Socijaldemokratske stranke (SDS), Liberalno demokratske partije (LDP), Nove stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Socijaldemokratske unije i Levice Srbije, osvojila je većinu odborničkih mandata na opštinskim izborima.

Predstavnik te liste Branislav Bane Kuzmanović rekao je na protestu da je ono što se radi na Vračaru nastavak kradje izbora. Prema njegovim rečima, nudjenje mita odbornicima većine da predju na drugu stranu jeste trgovina uticajem i krivično delo.

"Kada pretite ljudima otpuštanjem sa posla, kada pretite njihovim porodicama, upućujete ih na rad u Mladenovac, to pokazuje da ne poštujete izbornu volju gradjana i da vršite pritisak na novoizabrane odbornike koji imaju većinu na Vračaru. To gradjani Vračara neće dozvoliti, kradja neće proći", rekao je Kuzmanović.

Medju nekoliko stotina gradjana Vračara, bili su prisutni i funkcioneri stranaka Dragan Šutanovac, Danilo Bašić, Goran Ćirić, Borko Stefanović i drugi.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.