Preminuo Vladimir Arnautović

Izvor: MVP.rs, 30.Maj.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Vladimir Arnautović

Srpski stručnjak nije uspeo da se izbori sa teškom bolešću.

Užasna vest je stigla iz Rumunije. Srpski trener koji je vodio Asesoft, Vladimir Arnautović, preminuo je u 43. godini.

Popularni Dado je u februaru saznao da boluje od karcinoma, a mesec dana nakon toga je napustio Rumuniju i u Beogradu se lečio. Nažalost, nije uspeo da pobedi opaku bolest.

Vladimir Arnautović je rođen 2. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << decembra 1971. godine u Banjaluci, a najveći deo igračke i trenerske karijere je upravo proveo u Asesoftu, koji je nedavno osvojio titulu šampiona Rumunije.

Kao igrač, za rumunski klub je nastupao u periodu od 2001. do 2004. godine, a u poslednjoj godini je osvojio duplu krunu, a 2002. godine je bio drugi najbolji strelac domaćeg šampionata sa 624 poena, a postigao je 143 trojke, uz fantastičan procenat (40.7 posto) na 34 utakmice.

Trenerski posao je započeo protiv Galatasaraja u ULEB kupu, a na tom meču je poražen rezultatom 83:81. Arnautović je tri puta nosio Asesoft do titule šampiona Rumunije (2010, 2012. i 2013. godine), a dva puta je proglašen za najboljeg trenera u Ligi.

Počivaj u miru legendo i neka ti je laka zemlja!

(foto: CSU Asesoft Ploiesti)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.