Ponovo predizborna tišina! Izbori u subotu u opštini Medijana

Izvor: NiskeVesti.rs, 05.Maj.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo predizborna tišina! Izbori u subotu u opštini Medijana

Nakon što je Upravni sud poništio izbore na svim biračkim mestima u Gradkoj opštini Medijana, izbori će biti ponovljeni u subotu 7. maja, tako da je od danas do subote u 20 sati na snazi predizborna tišina.

Izbori se ponavljaju zbog tehničke greške, jer na glasačkom listiću nije pisalo puno ime jedne stranke, zbog čega je Upravni sud poništio rezultate izbora na čitavoj teritoriji opštine.
U opštini Medijana 81.113 građana ima pravo glasa, a izbori će biti održani u subotu od 7 do 20 sati.
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

U Nišu po treći put počela predizborna tišina

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Maj.2016

Kako je Upravni sud u Nišu, poništio je rezultate opštinskih izbora na celoj teritoriji i svim biračkim mestima, gradske opštine Medijana, izbori će biti ponovljeni za 80.000 (81.113) građana 7. maja...Rezultati izbora poništeni su nakon žalbe Ruske stranke, zbog nepotpunog naziva ove stranke...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.