Održani prijemni ispiti na Tehničkom fakultetu u Boru

Izvor: Bor030.net, 29.Jun.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održani prijemni ispiti na Tehničkom fakultetu u Boru

Za buduće brucoše Tehničkog fakulteta u Boru završeno je polaganje prijemnih ispita iz četiri izborna predmeta u prvom upisnom roku.

Prijemni ispiti iz osnova ekonomike poslovanja, matematike, fizike i hemije, održani juče i prekjuče na borskom fakultetu, napunili su oba puta amfiteatar jedine borske visokoškolske ustanove.

“Nije bilo teško, spremio sam matematiku na vreme i uradio zadatke sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << solidno. Mali problem bila mi je analitička geometrija, ali sada je sve gotovo. Čekam rezultate i nadam se upisu na smer rudarstvo”, istakao je za naš sajt jedan od kandidata na jučerašnjem ispitu iz matematike.

Prema broju prijavljenih, na ovogodišnji upis prijavila su se u prvom krugu 183 kandidata, od 200, koliko je planirano ove godine.

Preliminarna rang lista biće objavljena danas (29. juna) u 12 časova, dok će potencijalni studenti svoje žalbe moći da upute već u subotu, 1. jula, od 8 do 14 časova.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.