Održani izbori u SNS-u

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Apr.2015, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održani izbori u SNS-u

Prema informacijama „Pančevca”, lokalni odbor Srpske napredne stranke jedan je od prvih koji je krenuo u sprovođenje unutarstranačkih izbora za predsednike mesnih odbora i delegate na nivou kompletne stranke. SNS u Pančevu ima blizu 15.000 članova, a veliki broj njih učestvovao je na izborima 1. aprila, koji su protekli u demokratskoj atmosferi.

Za predsednike mesnih odbora izabrani su: Branka >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Petrović (Centar 1), Aleksandra Stanojević (Centar 2), Aleksandar Bačvanski (Centar 3), Zoran Naumovski (Kotež), Jovana Milovanović (Strelište), Nemanja Bojić (Tesla), Aleksandar Jošić (Vojlovica), Branislav Gligorić (Gornji grad), Božidar Nikolić (Misa), Branko Bokun (Kačarevo), Nedeljko Topić (BNS), Živadin Mitrović (Jabuka), Vitomir Filipović (Starčevo), Dragan Miričić (Banatski Brestovac), Đura Topalović (Omoljica) i Joška Duduj (Ivanovo). U Dolovu je pobedio Dragoslav Gligorijev, a na Starom Tamišu Dragana Petrović.

Jedini kandidat za predsednika gradskog odbora na izbornoj skupštini za dve nedelje u Pančevu, što je utvrđeno dogovorom svih visokih funkcionera u gradu, biće Željko Sušec, narodni poslanik i član povereništva SNS-a u Pančevu u poslednje tri godine.

U saopštenju lokalnog SNS-a stoji da je interes te stranke „briga za građane”, kao i da ih ne zanimaju lične ambicije. Dodaje se da „izbori nisu zamišljeni kao borba za fotelje, već kao zadatak s kojim stranka izlazi pred građane”, iste one koji su im „dali podršku kad je bilo najteže – na izborima 2012.”

R. T.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.