Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Putina traže da se izbori sa korupcijom u Meksiku

Na sajtu Change.org pojavila se peticija sa molbom upućenom predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da se umeša u situaciju u Meksiku i da reši problem korupcije u zemlji.
Putin: Rusija je jača od bilo kog potencijalnog agresora
„Politička situacija u Meksiku je u najlošijem stanju u istoriji zemlje”, piše na španskom jeziku autor peticije „Ruska intervencija u Meksiku radi smene loše vlasti” pod internet-imenom Freppo Sovietico.
On ističe da Ujedinjene >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << nacije i SAD ništa na čine kako bi pomogle Meksiku. „SAD sa velikim zadovoljstvom crpe resurse iz Meksika i nema nikoga ko je u stanju da zaustavi ove meksičke korumpirane političe koji sve poklanjaju i pljačkaju”, navodi se u tekstu peticije.
Putin: Zvaničnici i rukovodioci državnih preduzeća da budu skromniji
Autor peticije dodaje da Meksiko „krvari od pljačke i pacova”, prenosi RT.  
„Vladimire Putinu, potreban si Latinskoj Americi”, zaključuje autor peticije.
Do 11:00 časova po moskovskom vremenu peticiju je potpisalo skoro 5000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Vladimir Putin

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.