ODGOVORITE NA OVA PITANJA I SAZNAJTE KAKAV STE HRVAT: Test otkriva i za koga biste glasali (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVORITE NA OVA PITANJA I SAZNAJTE KAKAV STE HRVAT: Test otkriva i za koga biste glasali (FOTO)

Nova TV je u sklopu web aplikacije "Gdje sam 2016" prvo uputila poziv političkim strankama, kandidatima na izborima da učestvuju odgovaranjem na 20 tvrdnji koje se bave relevantnim temama koje se tiču svakog Hrvata. Nakon toga, građani imaju mogućnost da odgovaraju na iste tvrdnje i da na kraju prema rezultatima imaju uvid u to koja je stranka najbliža njihovim odgovorima.

Među pitanjima koja se nalaze na ovom testu jesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i nekoliko koja se tiču Srbije i Srba. Pa se tako pojavljuju tvrdnje:

"Uslovi Srbiji za ulazak u EU moraju da budu čvršći", "Treba još pričekati sa postavljanjem ćiriličnih natpisa u Vukovaru".

Među ostalim tvrdnjama su one koje se tiču reformi, zdravstvenog sistema, PDV-a, podsticanja nataliteta, osiguranja, pitanja o Šengenu, evru, pravima branitelja, kaznama...

Evo kako treba koristiti ovu web aplikaciju:

- zavisno od toga slažete li se ili ne s ponuđenom tvrdnjom pomičete kursor levo ili desno

- broj 1 označava: U POTPUNOSTI SE NE SLAŽEM, a broj 10: U POTPUNOSTI SE SLAŽEM. A kursor možete pozicionirati i na bilo koji broj između.

- klikom i povlačenjem na web aplikaciji levo ili desno možete prolaziti kroz pitanja

- na kraju dobijete rezultat koji vam pokaže koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža

- klikom na pojedinu stranku možete tačno uporediti svoje odgovore s onima pojedine stranke.

Pogledajte kako izgleda aplikacija PARLAMENTARNI IZBORI 2016 - Saznaj koja stranka ti je najbliža! Gdje sam 2016.

(Telegraf.rs/ Izvor: dnevnik.hr)


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.