Neobičan pozdrav voditelja iz BiH

Izvor: RTS, 29.Maj.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan pozdrav voditelja iz BiH

"Dobar dan, poštovani Vlasi, balije, šokci, škutori, šošoni, pagani, cigani, anamoni, izdajice, nevjerice. Pozdrav Turci, poturice, posrbice, 'Rvati, Srbende, Srbadijo, Bošnjadijo", rekao je voditelj Senad Hadifejzović počevši svoju emisiju Fejs TV dodajući "tako vas zovu oni koji vas vode, vode žedne preko vode, što dalje od slobode“.
Nakon polemike poglavara Islamske zajednice u BiH, Huseina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kavazovića koji je pozvao Bošnjake da se registruju i glasaju u Srebrenici na narednim lokalnim izborima i da ne dopuste da "Vlah vlada u Srebrenici" i predsednika RS Milorada Dodika koji je ocenio skandaloznim to što Kavazović Srbe naziva Vlasima, poznati bosanskohercegovački voditelj Senad Hadžifejzović počeo je svoju emisiju na neobičan način.

Senad Hadžifejzović je, naime, na početku svoje emisije Fejs TV poželeo dobar dan svima, ali pogotovo, kako je rekao, "Srbendama, Vlasima, balijama, paganima, izdajicama, nevernima, Turcima, poturicama, 'Rvatima, Srbadiji, Bošnjadiji, deci iz mešovitih brakova...", preneo je hrvatski portal Indeks.
"Tako vas zovu oni koji vas vode, vode žedne preko vode, što dalje od slobode. Dok vas tako zovu i ismevaju, vaša deca ginu, odlaze, gube se, odumiru, gladuju, ne rađaju, tuku se, mrze... Politika vas je sterala u torove, zavadila, ponizila", rekao je između ostalog Hadžifejzović, prenosi Indeks.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Voditelj iz BiH počeo emisiju neobičnim pozdravom

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016

Nakon polemike poglavara Islamske zajednice u BiH, Huseina Kavazovića koji je pozvao Bošnjake da se registruju i glasaju u Srebrenici na narednim lokalnim izborima i da ne dopuste da "Vlah vlada u Srebrenici" i predsednika RS Milorada Dodika koji je ocenio skandaloznim to što Kavazović Srbe naziva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.