Ne davimo Beograd: Okupljanje opozicije romantična predstava

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2017, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd: Okupljanje opozicije romantična predstava

Okupljanje opozicije u jednu kolonu je romantična predstava koja, čini nam se, iz mnogo razloga nije moguća, a ni potencijalno efikasna, ocenio je za Danas aktivista inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" Radomir Lazović.

Optimistični smo po pitanju ukupnih rezultata opozicije na beogradskim izborima, ali pogrešno je stanovište da bi jedina ambicija trebalo da bude promena gradske vlasti, smatra Lazović.

Prema njegovim rečima, ono što inicijativa želi da uradi kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << te izbore je nametanje tema od ključnog interesa za građane.

Želimo vraćanje građana u politiku koju su im svesno ogadili kako bi na miru mogli da sprovode svoje poslove zaštite interesa male grupe bliske vlasti, rekao je Lazović.

Lazović ukazuje da beogradski izbori nisu izbori sa gradonačelnika, već će njegov izbor biti rezultat postizbornih dogovora.

Mi smo pokret koji zastupa ideju da je klasična liderska i partijska hijerarhija prevaziđena i da je potrebno tražiti nove modele koji će omogućiti veće učešće građana, dodao je on i napomenuo da je vreme da građani preuzmu svoj grad.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.