Nastavak razbijanja srpske države i naroda na KiM - novi šiptarski izbori

Izvor: KMnovine.com, 24.Avg.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak razbijanja srpske države i naroda na KiM - novi šiptarski ''izbori''

Kako je javila šiptarska televizija RTK2, njena redakcija na srpskom jeziku, pored Šiptara i Srbi predali svoje kandidature za gradonačelnike kvazi-opština tzv "republike Kosovo".


   
Oni sprovode izdaju
   
Pogubna ofanziva srpske politike i vlastodržavaca se zahuktava. Sramote za učešće u veleizdaji, sve je manje. Sposobnost se ne ceni već želja da se učestvuje u ovom nečasnom poslu i ta brojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kao "burence" u revolveru, okreće se i smenjuje koga će "izbaciti" za nove šiptarke "izbore". Začudo, separatistima ti izborima baš ništa ne donose, i albansku zajednicu na Kosovu i Metohiji oni su, kao isvuda  udemokratskom svetu, šargarepa na podužem štapu. ipak Srbima donose, štetu i to teško popravljivu i nadoknadivu.

Gradonačelnici tih "opština" šiptarskim separatistima će dati pun legitimitet da se predstavljaju kao država jer će i oni svoju delatnost obavljati pod njihovom kontrolom i prema "zakonima" koje su oni propisali i koje poštuju izuzev kada su u pitanju položaj i nesreća Srba, tada svaki zakon prestaje da važi.

U ovom delu izdaje, u ime srpske vlasti sa liste koju je osnovao Aleksandar Vučić pod laži-nazvom "Srpska lista" učestvuju:

Gračanica – Srđan Popović
Severna Mitrovica – Goran Rakić
Leposavić – Zoran Todić
Zvečan – Vučina Janković
Zubin Potok – Stevan Vulović
Štrpce – Bratislav Nikolić
Parteš-Pasjane – Dragan Petković
Ranilug – Gradimir Mikić
Klokot - Strahinja Spasić
Novo Brdo – Svetislav Ivanović

Da bi ste se uverili u ono što je sasvim očigledno, ipak iznenađuje da mnogi još uvek to ne žele da vide, kako ovi "izbori" nemaju ništa sa već protiv srpske države, pogledajte i spisak ovih opština u registru tzv "republike Kosovo" a koje ne postoje na spisku registra Opština po zakonima republike Srbije: klikom na OVU VEZU https://kk.rks-gov.net/

A da jeste pod patronatom Aleksandra Vučića, budući izrazito nesposobni da poštenim radom sebi obezbede ugodnosti i životni komfor kakav priželjkuju, ovi kabdidati to sami ističu doživljavajući Vučića kao svog hranitelja jer im je omogućio da se bez opasnosti predaju kršenju zakona svoje države, Republike Srbije, i da nekažnjeno na njenu štetu profitiraju..

,,Ovi odgovorni, hrabri i pre svega čestiti ljudi će se u naredne četiri godine boriti za bolji život Srba na ovim prostorima, uz snažnu podršku građana i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vlade Srbije. Duboko verujem da će građani podržati Srpsku listu i njene kandidate. Pored ovih opština imaćemo kandidate za odbornike u 11 opština gde Srbi na žalost nisu većina”, rekao je Goran Rakić, predsednik Srpske liste.

Da je bezmalo svaka reč ovde izgovorena, samo bezočna laž, lako se da proveriti. Odgovornost nije osobina ovih ljudi, u onom razumnom obliku ne revnost u bezakonju, jer pre svega oni nemaju ni prostora da je iskažu zato što nemaju nikakvu nadležnost niti slobodu u svom radu. Za svako pogrešno delanje i makar na tenutak skretanje sa puta koji im je iz vrha stranke zacrtan, odmah bivaju kažnjeni pa i šamarani na sred ulice što građani Kosovske Mitrovice odlično znaju.

Podršku građana Srbije niti imaju sada, niti su imali bilo kada. Hiljade Srba aktivno se borilo da se ne zacari izdaja koju sada sprovode ali im je zaista snažna podrška došla iz EEvropske unije a pre svega od vrha srpske vlasti na čijem je čelu i tada, iako premijer, bio Aleksandar Vučić.

Niko ne veruje da će građani podržati ni listu ni kandidate jer poznaju i jedne i druge a što su dokazali na svim prethodnim kvazi-izborima izlazeći u minimalnom broju i to oni koje država Srbija plaća iz svog budžeta čime ih vlast i lokalni moćnici polukriminalkne prirode, ucenjuju preteći im gubitkom posla. Naravno, to svi ovi kandidati znaju.

To što će imati kandidate i u drugim opštinama u kojima Srbi nisu većina, predstavlja još jedan signal da se ne radi o "srpskim opštinama" kako domaći mediji to interpretiraju, već o opštinama sa srpskom većinom ali koje funkcionišu po zakonima tzv "republike Kosovo".

Da ih je žao što Srbi nisu većina još jedna je u nizu ovih laži. Nakon što su Srbi čuli da su se za gradonačelnike ovih mesta prijavili baš ovi ljudi, jedni su počeli da se sele a drugi su "u pokretu" ili ozbiljno razmišljaju o tome a o čemu ćemo javljati narednih dana.








Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.