Najpopularniji HDZ i Kitarović

Izvor: Akter, 05.Maj.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularniji HDZ i Kitarović

Prema istraživanju CRO Demoskop o preferencijama stranaka, političara i političkih tema u Hrvatskoj u poslednjih nedelju dana, pad popularnosti beleže sve četiri stranke koje prelaze izborni cenzus: HDZ, SDP, Živi zid i Orah, ali da su izbori idućeg vikenda - HDZ i koalicija desnog centra dobili bi najveći broj glasova od 1300 ispitanika

Hrvatska predsednica je na vrhu lestvice najpozitivnijih političara, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je na drugom mestu predsednik Sabora Josip Leko. Na vrhu liste najnegativnijih su predsednik HDZ Tomislav Karamarko i premijer Zoran Milanović, prenela je Hrvatska radio-televizija.

HDZ i koalicija desnog centra u značajnoj su prednosti pred SDP i koalicijom levog centra, Kolinda Grabar Kitarović na vrhu je lestvice najpozitivnijih domaćih političara, predsednik Hrvatskog sabora Josip Leko je na drugom mestu.

Ekonomska kriza u Hrvatskoj, velike svetske tragedije, protesti branitelja i kontaprotesti, sukobi predsednice i premijera najznačajniji su događaji za građane protekog meseca, pokazuje istraživanje.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.