Na biračkom mestu 92 u Kraljevu danas se ponovo glasa

Izvor: Blic, 30.Apr.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na biračkom mestu 92 u Kraljevu danas se ponovo glasa

Nakon uloženih žalbi, danas se na biračkom mestu u Žiči ponovlja glasanje. Na biračkom mestu koje broji 1.331 glasača, izbori se ponavljaju danas, jer je prekšen izborni proces kada je u glasačku kutiju ubačen listić osobe koja nije bila upisana u birački spisak.

– Biračko mesto broj 92, Mesna kancelarija u Žiči otvoreno je na vreme. Očekujemo da rezultate sa ovog glasanja dobijemo oko 21 sat – rekao je Ivan Petrović, predsednik GIK-a u Kraljevu.

Glasanje na ovom biračkom mestu je bitno, jer može promeniti konačan raspored mandata u Skupštini Kraljeva i uvesti još jednu partiju u lokalni parlament.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ponavljanje izbora u Žiči kod Kraljeva

Izvor: RTS, 30.Apr.2016

Na biračkom mestu broj 92 u Žiči kod Kraljeva ponavljeno je glasanje za lokalni parlament. . Od 129 birališta, izbori za odbornike Skupštine grada Kraljeva ponovljeni su samo na jednom biralištu u Mesnoj zajednici Žiča..U...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.