Marković: Vanredni izbori donose samo reizbor, a građanima ništa

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Vanredni izbori donose samo reizbor, a građanima ništa

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da bi vanredni parlamentarni izbori doneli samo reizbor, sa istim ljudima na vlasti, i da ne mogu da donesu bolji život građanima Srbije.

- Izbori će doneti reizbor, sa istim ljudima. Pobediće najveća partija, najverovatnije. Ovi izbori ne mogu da donesu ništa da bude bolji život građana Srbije, osim da se vidi da li neke paritije zaslužuju onoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poverenje koje su imale, ili ga ne zaslužuju - ocenio je Marković u izjavi Tanjugu.

On je dodao da ta stranka ne razmišlja o izborima, ali da će izaći na njih ukoliko budu raspisani.

- Izborima se ne bavim, jer je moj zadatak da dovodim investitore. U ponedeljak se u Jagodini otvara fabrika za proizvodnju lepljivih traka, najveća napravljena u Srbiji u poslednjih pet godina, od 70.000 kvadratnih metara, vredna 70 miliona evra, a zaposliće 400 ljudi - istakao je Marković.

Prema njegovim rečima JS je do sada podržala sve što je bilo od vitalnog značaja za građane Srbije i Srbiju, a na izbore će izaći u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.

- Bili smo i sa PUPS u koaliciji, ali ne mogu da govorim u njihovo ime. Ako oni hoće s nama, dobrodošli su, ali to je njihova odluka - rekao je Marković i dodao da je dosadašnja saradnja te stranke sa Srpskom naprednom strankom i njenim liderom Aleksandrom Vučićem do sada bila "na visokom nivou".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.