Lokalni izbori počeli na vreme u tri vojvođanske opštine

Izvor: Blic, 23.Apr.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalni izbori počeli na vreme u tri vojvođanske opštine

Svih 36 biračkih mesta za lokalne izbore u opštini Vrbas otvorena su danas na vreme i bez nepravilnosti, potvrđeno je iz Opštinske izborne komisije.

Prema prvim nezvaničnim podacima, do 9.00 časova odziv birača bio je 6,12 odsto, nešto manje u odnosu na predsedničke izbore 2. aprila ove godine.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije autobusa "Grmi turs" koji dovozi birače na biračka mesta u Starom Vrbasu.

U OIK-u kažu da su imali manji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broj prijava o kućnim posetama i razvoženju birača.

Nepoznate osobe u automobilu sa novosadskim registarskim tablicama legitimisale su se članovima biračkih odbora identifikacionim karticama sa natpisom "Centar za praćenje izbora - obezbeđenje".

"Ne znamo o kome se radi jer se ta organizacija nije blagovremeno prijavila", rekli su opštinskoj izbornoj komisiji, a dodali su i da će biti provereno o kome se radi.

U opštini Odžaci prema nezavničnim informacijama do 9.00 sati odziv birača je oko sedam odsto.

U Kovinu je prvi presek izlaznosti najavljen za posle 11.00 časova, rečeno je u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Lokalni izbori danas će biti održani u Odžacima, Vrbasu, Kovinu, Kosjeriću i Zaječaru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalni izbori počeli na vreme u tri vojvodjanske opštine

Izvor: Beta, 23.Apr.2017

Svih 36 biračkih mesta za lokalne izbore u opštini Vrbas otvorena su danas na vreme i bez nepravilnosti, potvrdjeno je iz opštinske izborne komisije.Prema prvim nezvaničnim podacima, do 9.00 časova odziv birača bio je 6,12 odsto, nešto manje u odnosu na predsedničke izbore 2. aprila ove godine.
Na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.