Krkobabić: Izbori će obezbediti Srbiji kontinuitet politike mira

Izvor: Beta Video, 02.Apr.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Izbori će obezbediti Srbiji kontinuitet politike mira

BEOGRAD - Ministar bez portfelja u Vladi Srbije i lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić ocenio je danas da će predsednički izbori obezbediti Srbiji neophodan kontinuitet politike koja je ``na delu gotovo pet godina``, a koja se zalaže za stabilnost i mir. Krkobabić je novinarima posle glasanja na biračkom mestu na Novom Beogradu kazao je da je imperativ za Srbiju - ``dugoročna stabilnost, sigurnost isplata zarada i penzija u narednom periodu, kao i mir sa sobom i okruženjem``. ``Zato nam je nužan kontinuitet politike koja je već na delu gotovo pet godina. Mislim da će ovi izbori dati punu podršku sada definitivno toj vrsti politike, njenom reformskom kursu, svekupnom preporodu Srbije u narednom periodu``, kazao je Krkobabić, čija je partija deo vladajuće koalicije čiji je predsednički kandidat Aleksandar Vučić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori,   Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Krkobabić: Izbori će obezbediti Srbiji kontinuitet politike mira

Izvor: Beta, 02.Apr.2017

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije i lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić ocenio je danas da će predsednički izbori obezbediti Srbiji neophodan kontinuitet politike koja je "na delu gotovo pet godina", a koja se zalaže za stabilnost i mir.Krkobabić je novinarima posle glasanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.