Jovetić odmah na španskom: Gledao sam Seranove...

Izvor: Mondo, 10.Jan.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić odmah na španskom: Gledao sam Seranove...

Crnogorski reprezentativac iznenadio na promociji u Sevilji, pričajući na španskom jeziku.

Foto: Giuseppe Bellini/Guliver/Getty Images

Stevan Jovetić je stigao u Sevilju da pomogne ekipi da izbori plasman u Ligu šampiona i naredne sezone. Možda čak i da poremeti račune vodećem tandemu - Realu i Barseloni.

Crnogorski reprezentativac došao je na pozajmicu iz Intera do kraja sezone, uz opciju otkupa njegovog ugovora za 14 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Na promociji u klubu iz Andaluzije govorio je na španskom jeziku, što je iznenadilo prisutne novinare.

"Kada sam bio mali, u mojoj zemlji se emitovalo mnogo telenovela iz Južne Amerike. Nisam nikada išao na časove španskog. Takođe, gledao sam Seranove...", objasnio je Jovetić i ostavio sve bez teksta.

DONE DEAL: Stevan Jovetic joins Sevilla on loan. pic.twitter.com/3KFnEtOXog

— CaughtOffside (@caughtoffside) January 10, 2017

Ono što je prethodno rekao, bilo je standardno za promociju nekog fudbalera.

"Želim da pomognem timu da ostvari što bolje rezultate i da doguramo daleko u Ligi šampiona i Primeri. Izabrao sam Sevilju zbog ofanzivnog stila igre. Želim da postižem golove i asistiram, ali ne opterećujem se brojkama".

Sevilja je trenutno na drugom mestu Primere sa četiri boda manje od Real Madrida, ali i utakmicom više. Ekipa Horhea Sampaolija u Ligi šampiona se plasirala u osminu finala, gde će za rivala imati Lester.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.