Jevtić: Srbi sa Kosova će podržati Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtić: Srbi sa Kosova će podržati Vučića

Kosovski ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić ocenio je danas da će Srbi sa Kosova podržati Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i to većem procentu nego na prethodnim parlamentarnim izborima.

"Siguran sam da će Srbi na Kosovu i Metohiji i u većem procentu nego na poslednjm parlamentarnim izborim, podržati Vučića za predsednika Srbije" izjavio je Jevtić za jagodinsku televiziju Palma plus. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Prema njegovim rečima, to će biti jasna poruka Srba sa Kosova i Metohije i podrška Vučićevoj politici.

"To će biti podrška putu na kojem se Srbija trenutno nalazi, a to je put napretka i razvoja u svakom smislu", rekao je on.

Predsedništvo SNS u utorak je odlučilo da kandidat za predsednika bude Vučić, a potom je, sinoć, Nikolić po nezvaničnim navodima odlučio da se ponovo kandiduje za tu funkciju.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jevtić: Srbi na Kosovu za Vučića, više nego prošli put

Izvor: B92, 16.Feb.2017

Jagodina -- Kosovski ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić izjavio je da će Srbi s Kosova podržati Aleksandra Vučića za predsednika Srbije...Kako kaže, to će se dogoditi u većem procentu nego na prethodnim parlamentarnim izborima..."Siguran sam da će Srbi na Kosovu i Metohiji i u većem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.