Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Vučić je fantom iz Savamale

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je večeras u beogradskoj četvrti Savamala, u Hercegovačkoj ulici gde su pre skoro 11 meseci maskirani ljudi sa bagerom rušili objekte, da je Aleksandar Vučić kompletni fantom iz Savamale.

"Tvoja je odgovornost, ideja i interesi. Na ovim izborima rešićemo Savamalu. Ili si ti Aleksandare Vučiću kompletni fantom iz Savamale, ili smo mi građani kompletni idioti", rekao je Janković.

On je rekao da su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svi koji su rušili u noći između 24. i 25. aprila prošle godine "bili tu u ime jednog čoveka, tebe Aleksandre Vučiću".

"Niko od tvojih poslušnika ne bi sam pomislio da pljune građane", rekao je Janković i dodao da Vučiću garantuje da će odgovarati pred zakonom i da je to "najmanje što dugujemo Slobodanu Tanaskoviću i deci kojoj treba da ostavimo državu".

Na skupu "Radi istine i slobode" okupljeni su nosili transparente "Puk'o si", "Podseti me šta to beše Ustav", "Udri jače, ruši bolje, beži brže", "Bagerčićeš me bagrečićem ću te", "Zadnji voz za Srbiju 2.4.2017","Ako vam je dobro onda ništa", "Zakon je isti za sve", "15 dana do slobode".

Saša Janković stigao je na skup u pratnji bubnjara i javnih ličnosti koje su podržale njegovu kandidaturu. Skupu su prisustvovali funkcioneri Demokratske stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Srbija 11 meseci čekala na odgovore

Izvor: Beta Video, 18.Mar.2017

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković rekao je da se iz Savamale vidi cela slobodna Srbija. ``Srbija ne ćuti na nepravdu. Srbija je 11 meseci čekala na odgovore, na odgovore na neka jednostavna pitanja. Ko je u glavnom gradu Srbije ukinuo državu``, istakao je Janković. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Janković direktno optužio Vučića za rušenje Savamale

Izvor: N1 televizija, 18.Mar.2017

Oni koji su rušili objekte u Savamali u u noći izmedju 24. i 25. aprila prošle godine "bili su tu u ime jednog čoveka, u ime Aleksandra Vučića", rekao je na predizbornom mitingu predsednički kandidat Saša Janković...Izvor: N1info

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.