Izbori 23. aprila?

Izvor: Blic, 27.Feb.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori 23. aprila?

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas će oko podne raspisati izbore za lokalne samouprave za opštine Zaječar, Odžaci, Vrbas, Kosjerić i Kovin, za 23. april, saznaje nezvanično "Blic".

"Blic" je pokušao u kabinetu Gojkovićeve da sazna da li to znači da će i predsednički izbori biti raspisani za 23. april, što bi značilo da je drugi krug 7. maja, ali nismo dobili odgovor.

Očekuje se da će premijer Vučić danas saopštiti koje izbore ćemo imati.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", premijer je odustao od vanrednih parlamentarnih izbora.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izbori u Vrbasu, Odžacima i Kovinu 23.aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2017

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković donela je danas odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić za 23. april 2017. godine, na osnovu Zakona o lokalnim izborima i Zakona o lokalnoj samoupravi...Odluka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.