Ivan Medenica izabran za redovnog profesora FDU

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Medenica izabran za redovnog profesora FDU

Na novim izborima održanim na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU) u Beogradu, Ivan Medenica izabran je za redovnog profesora.

Ovu vest među prvima je sa javnošću podelio reditelj Janko Baljak na svom Tviter profilu.

na novim izborima medenica izabran za redovnog profesora #fdu

U oktobru prošle godine kulturna javnost burno je reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na odluku Izbornog veća FDU da profesora Medenicu ne izabere u zvanje redovnog profesora na Katedri za filmsku i TV režiju.

Ivan Medenica, dramaturg i umetnički direktor BITEF-a, je među tri najomiljenija profesora u Srbiji, prema mišljenju studenata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Studenti presrećni: Ivan Medenica izabran za redovnog profesora FDU u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017

Ivan Medenica izabran je za redovnog profesora na novim izborima održanim na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU) u Beogradu...Reditelj Janko Baljak objavio je ovu vest na svom Tviter profilu...Javnost je prošle godine u oktobru burno reagovala na odluku Izbornog veća FDU da profesora Medenicu ne izabere...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.