Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBORI U ZVEZDI: Od Džaje preko Đurovskog do Miroslava Lazanskog (KANDIDATI)

Izbori za 38 članova Skupštince Crvene zvezde održaće se 4. i 5. juna, a poznat je 61 kandidat za novi saziv, a kome će biti dodeljen mandat odlučiće članovi Crvene zvezde.

Na spisku su legende kluba poput Dragana Džajića i Miloša Šestića, ali i sadašnji trener Boško Đurovski, kao i vojno-politički komentator Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lazanski. Tu su i glumci poptu Viktora Savića i Aleksandra Radojičića, a svim kandidatima i članovima kluba se obratio Matija Radojičić, član izborne komisije, čije saopštenje prenosimo u celosti.
– Poštovani članovi kluba,
obaveštavamo vas da je završen postupak kandidovanja za izbore za Skupštinu kluba. Zahvaljujemo se svim članovima kluba koji su uzeli učešće u procesu kandidovanja, a posebno  kandidatima koji su u teškim trenucima za klub pokazali incijativu i odgovornost u da se uključe u rad Skupštine kluba.
Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da je lista od 61 kandidata izuzetno raznovrsna i kvalitetna. Svi kandidati su višegodišnji članovi kluba, ostvareni i uspešni u svojim profesijama. To je izuzetan  potencijal i šansa da buduća Skupština kluba i zaista bude mesto za najvažnije odluke kako za sadašnjost tako i za budućnost kluba.
Pozivamo sve članove kluba da se upoznaju sa kandidatima putem zvaničnog klupskog sajta i masovno izađu na izbore. Svim kandidatima želimo sreću na predstojećim izborima. Takođe, apelujemo da  klub pronađe načina da uključi u rad kluba  i one kandidate koji nakon izbra ne budu bili izabrani u Skupštinu kluba, jer Zvezdi je potreban svaki član, a svi dobro znamo poruku Slobodana Ćosića — jedan klub vredi onoliko koliko vrede njegovi navijači.
Sve kandidate možete pogledati OVDE.
The post IZBORI U ZVEZDI: Od Džaje preko Đurovskog do Miroslava Lazanskog (KANDIDATI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.