IZBORI U PARTIZANU: Ako izgube titulu, svi lete u junu!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBORI U PARTIZANU: Ako izgube titulu, svi lete u junu!

Pehar Ukoliko crno-beli ostanu bez trofeja, novi predsednik će, umesto na jesen, biti izabran već za dva meseca

Od derbija sve zavisi!

Odavno su nagovestili u Partizanu da će po okončanju tekuće sezone Jelen Superlige održati izbornu skupštinu, budući da predsedniku Draganu Đuriću ističe mandat, a samo od krajnjeg izgleda tabele elitnog takmičenja zavisi da li će ona biti u junu ili na jesen.

Korenite promene

Zapravo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ukoliko crno-beli ne odbrane šampionsku krunu, koja već šest godina stoji u Humskoj, novi predsednik, kompletno rukovodstvo, a verovatno i novi trener biće imenovani već za dva meseca. S druge strane, u slučaju malo verovatne odbrane titule, sve to bi bilo prolongirano do septembra, odnosno kraja kvalifikacija za evrokupove.

U prilog tome govori i činjenica da trener Marko Nikolić ima ugovor do kraja ovog šampionata i isključivo od uspeha njegove ekipe zavisi kad će doći do korenitih promena unutar kluba. Iako je aktuelno rukovodstvo pre dva meseca istaklo da će Nikoliću ugovor biti produžen bez obzira na odbranu titule, izgleda da se situacija malo promenila.

Zamerke treneru

Mnogi od čelnika šampiona mladom treneru zameraju što je za nepuna tri meseca izgubio bod prednosti i sada za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje šest poena, ali u zvaničnim nastupima svi su veoma zakopčani, zbog čega se izjave svih funkcionera svode na istu uopštenu priču:

- Pred nama je još pet mečeva, u opticaju je 15 bodova, a prvi naredni duel je protiv Crvene zvezde, pa verujemo da možemo da odbranimo titulu. Zbog svega toga ne želimo nijednog trenutka da se bavim pričama o statusu Nikolića.

Nikoliću ističe ugovor

NISMO RAZMATRALI MOJ STATUS

Trener Marko Nikolić ne opterećuje se pričama o odlasku.

- Sa mnom niko iz kluba nije pričao o tome, niti sam se posle meča u Kruševcu video s nekim od funkcionera. Spremam se za meč protiv Crvene zvezde i sada sa sigurnošću možemo reći da će on biti ključan u borbi za titulu. Ukoliko Zvezda pobedi, biće šampion, a u slučaju naše pobede, finiš prvenstva će opet biti zanimljiv - kaže Nikolić.

Tabela u trenutku Nikolićevog dolaska

1. Partizan    15    10    3    2    28    12    33

2.Crvena zvezda    15    10    2    3    30    15    32

3. Jagodina    15    8    3    4    19    12    27

Tabela danas

1. Crvena zvezda    25    20    2    3    54    20    62

2.Partizan    25    17    5    3    46    18    56

3.Čukarički    25    12    5    8    29    27    41
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.