Han: Prevremeni izbori u Makedoniji aprila 2016.

Izvor: Studio B, 02.Jun.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han: Prevremeni izbori u Makedoniji aprila 2016.

Politički lideri u Makedoniji saglasili su se da prevremeni izbori budu održani do kraja aprila 2016. godine, kaže evropski komesar za proširenje Johanes Han.

Politički lideri u Makedoniji saglasili su se danas da prevremeni izbori budu održani do kraja aprila 2016. godine, izjavio je u Skoplju evropski komesar za proširenje Johanes Han posle razgovora sa predstavnicima četiri najuticajnije političke partije o prevazilaženju aktuelne političke krize. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Han je, izlazeći sa razgovora u Skoplju, rekao da su se Gruevski i njegovi oponenti saglasili da "do kraja aprila naredne godine treba da budu održani prevremeni izbori".

Rojters ocenjuje da je to znak za moguće okončanje višemesečnih previranja u toj zemlji i navodi da je konzervativna vlada premijera Nikole Gruevskog pod pritiskom još od januara zbog afere prisluškivanja, što je obelodanila opozicija tražeći njegovu ostavku.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevremeni izbori u Makedoniji do kraja aprila 2016

Izvor: RTS, 02.Jun.2015

Politički lideri u Makedoniji saglasili su se da prevremeni izbori budu održani do kraja aprila 2016. godine, izjavio je u Skoplju evropski komesar za proširenje Johanes Han posle razgovora sa predstavnicima četiri najuticajnije političke partije o prevazilaženju aktuelne političke krize. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.