FIFA preuzela kontrolu nad FS Argentine

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA preuzela kontrolu nad FS Argentine

Svetska fudbalska federacija (FIFA) preuzela je kontrolu nad nacionalnim savezom Argentine od aktuelnog rukovodstva.

FIFA je saopštila da će pomoći da se hitno izabere radna grupa koja će da upravlja poslovima Fudbalskog saveza Argentine, nakon što je predsednik te organizacije Luis Segura optužen za prevaru.

Segura, koji je između ostalog i član vladajućeg saveza FIFA, optužen je u četvrtak za prevaru vezanu za prodaju televizijskih prava.

FIFA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će odrediti odbor od sedam članova koji će, kako je saopšteno, "normalizovati situaciju" i biće zadužen za obavljanje svakodnevnih poslova u FS Argentine.

Izbori u Fudbalskom savezu Argentine moraju da ose organizuju do jula 2017. godine, a nakon što je organizacija potresena posle smrti njenog prvog čoveka Hulija Grondone pre dve godine, a koji je bio višedecenijski predsednik.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.