Evo broje već četiri sata i ne mogu da prebroje

Izvor: B92, 25.Apr.2016, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Evo broje već četiri sata i ne mogu da prebroje"

Novi Sad -- Pristalice Ruske stranke protestvovale su večeras zbog, kako su naveli, dva izborna listića viška u kutiji za lokalne izbore u mestu Lipar kod Kule.

Jedan od demonstranata Slobodan Rajačić rekao je da ne žele da prave nered, već da vide šta će uraditi sa njihovim glasovima.

"Evo, broje već četiri sata i ne mogu da prebroje. Prema prvim rezultatima, SNS je osvojila preko 280, a Ruska stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nešto preko 240 glasova. Te glasove Ruske stranke smo dobili mi meštani koji hoćemo da sačuvamo ono što smo od samodoprinosa izgradili u selu i ne damo da nam opština otuđ. Tri godine se opiremo i nećemo sad dozvoliti da nas prevare", rekao je Rajačić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.