Etoova majstorija Mihi slaba uteha! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etoova majstorija Mihi slaba uteha! (video)

Sampdorija nije uspela, plasman na evro scenu ostaće samo san, iako u većem delu sezone nije izgledalo tako...

Mihajlovićevom timu je danas samo pobeda odgovarala u Empoliju kako bi zadržao kakve-takve nade u plasman na evropsku scenu.

Ali, umesto toga, Sampdorija je jedva uspela da izbori remi, završeno je 1-1, pa iako je do kraja ostalo još jedno kolo, Đenovljani neće uspeti da ostvare >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << cilj.

Sampdorija je u većem delu meča prikazala bledu partiju, i pored velike važnosti utakmice, a domaći tim je to iskoristio početkom drugog poluvremena, u 57. minutu, kada je Pućareli umakao Romanjoliju i iskosa sa desne strane poslao loptu u mrežu golmana Vivijana - 1:0.

Tek u poslednjih petnaest minuta, Sampdorija je zaigrala nešto bolje i u samom finišu, u prvom minutu nadoknade vremena, lepim golom Semija Etoa sa ivice kaznenog prostora, stigla do izjednačenja - 1:1.

Golove možete da pogledate OVDE.

Posle ovakvog epiloga, Sampdorija ima tri boda manje od šestoplasirane Fiorentine, koja u ovom trenutku ima i meč manje, pošto danas od 15 sati gostuje Palermu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.