Džordž i Amal Kluni čekaju prvo dete

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Maj.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž i Amal Kluni čekaju prvo dete

Holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga, poznata britanska pravnica Amal Kluni čekaju prvo dete, prenosi danas američki tabloid OK, pozivajući se na izvore bliske čuvenom paru. Foto: Getty Glumac, koji se venčao u septembru u Veneciji, saopštio je radosnu vest svojim roditeljima. “Njegovi roditelji, Nik i Nina, mislili su u početku da je to jedna od njegovih mnogobrojnih šala. Sad su srećni pošto ih je sin uverio da je ozbiljan”, naveli su izbori bliski porodici. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << se 1993. godine razveo od Talije Balsam, Kluni se zakleo da se nikada više neće oženiti i da ne želi da ima decu. Amal Kluni je advokat specijalizovan za medjunarodno pravo. Njeni klijenti su bili Julija Timošenko i Džulijan Asanž. Bila je savetnik generalnog sekretara UN Ban Ki-muna. Kluni (53) je omiljeni glumac braće Koen i Stivena Soderberga, a od skora je sam počeo da se bavi režijom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE ŠALA: Džordž Kluni i njegova supruga očekuju prinovu!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015

Njegovi roditelji, Nik i Nina, mislili su u početku da je to jedna od njegovih mnogobrojnih šala, ali sad su srećni, govori izbor blizak paru..Holivudski zavodnik Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni čekaju prvo dete.Ovu vest zvanično je objavio američki tabloid "OK", pozivajući se na izvore...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.