DS pozvala stranke demokratskog opredeljenja na sastanak

Izvor: Blic, 25.Apr.2016, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS pozvala stranke demokratskog opredeljenja na sastanak

Demokratska stranka ocenila je večeras da je skandalozno što Republička izborna komisija (RIK) ni nakon četiri sata nakon zatvaranja birališta nije saopštila rezultate glasanja i najavila da će pozvati stranke demokratskog opredeljenja na hitan sastanak kako bi se sprečila manipulacija glasovima.

"Očigledno je da je ovo neuobičajeno‎ ponašanje RIK-a, nakon današnjeg sramnog ponašanja njegovog predsednika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << očigledna manipulacija podacima koje to telo treba da iznese, imajući u vidu da se čak tri liste bore za cenzus", navodi se u saopštenju DS-a.

DS je navela da je to okupljanje potrebno da se sačuva svaki glas koji su gradjani danas dali listama za koje su glasali.

"Niko nema pravo da njima manipuliše, niko nema pravo da zloupotrebljava institucije ove države i niko nema pravo da na taj način najgrublje ugrožava demokratiju", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.