DPS: Duško Marković kandidat za mandatara nove vlade Crne Gore

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DPS: Duško Marković kandidat za mandatara nove vlade Crne Gore

Zamenik predsednika DPS Duško Marković je kandidata te stranke za mandatara nove Vlade Crne Gore, saopštio je DPS.

Predsedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore održalo je sednicu, kojom je predsedavao predsednik Milo Ðukanović, na kojoj je odlučeno da Glavnom odboru predloži Markovića za mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore.

- Konstatovano je da su obavljene sve pripreme za sutrašnju sednicu Glavnog odbora DPS, na kojoj će biti analizirani rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje je partija ostvarila na parlamentarnim izborima održanim 16. oktobra - navedeno je u saopštenju Službe DPS za informisanje.

- Takođe, utvrđena je i dinamika postizbornih aktivnosti i pregovora sa prirodnim koalicionim partnerima DPS-a, koji treba da dovedu do što bržeg formiranja nove crnogoske Vlade - ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETSKE AGENCIJE: Đukanović podnosi ostavku nakon 25 godina neosporne vlasti

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016

Svetske agencije izvestile su danas da će dugogodišnji premijer Crne Gore Milo Ðukanović podneti ostavku na tu funkciju i da je njegov zamenik na čelu Demokratske partije Socijalista (DPS) Duško Marković kandidat te stranke za mandatara nove Vlade Crne Gore...AP navodi da Ðukanović sprema ostavku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.