Čeda i Tadić: Sramota što nema rezultata

Izvor: Mondo, 25.Apr.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda i Tadić: Sramota što nema rezultata

Dvojica od tri lidera koalicije LDP-SDS-LSV obratila su se večeras novinarima u izbornom štabu rečima da su na izborima zabeležene brojne nepravilnosti, a saopštili su i da su prešli cenzus.

Foto: MONDO

Iako je prema dosadašnjim podacima CESID-a ta koalicija ispod cenzusa, lider SDS Tadić rekao je da rezultati te stranke govore da su prešli cenzus.

"Rezultati variraju svakog ternutka, stižu rezultati još iz Vojvodine i Beograda biće potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sačekati konačne rezultate, biće mnogo primedbi na izborni proces i iznosim rezerve preme rezultatima koje je objavila SNS", rekao je Tadić.

On je naglasio da je bilo mnogo primedbi vezanih za "kružno glasanje". Bilo je, dodao je i "pretnji na terenu", ali se o njima "selektuju informacije".

Tadić je rekao da u Srbiji više nema demokratije.

"Borićemo se za uspostavljanje demokratijke koju smo ostvarili posle 5. oktobra", rekao je lider SDS.

Čedomir Jovanović čestitao je Vučiću na "sjajnom rezultatu" i svim drugim strankama koje su postale parlamentarne - socijalistima, radikalima, demokratama, Pokretu Dosta je bilo i koaliciji DSS-Dveri.

On je rekao da želi da se izvini građanima za sramotu, jer ni posle četiri sata od zatvaranja birališta, nadležni organi nisu u stanju da saopšte konačne rezultate izbora.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Lista LDP-SDS-LSV prešla cenzus

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2016

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je večeras da lista LDP-SDS-LSV na vanrednim parlamentaran izborima prešla cenzus i da su izbore obeležile nepravilnosti na mnogim biračkim mestimaa..."Biće mnogo primedbi na izborni proces", rekao je Tadić na konferenciji za novinare...On...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NEPRAVILNOSTI NA IZBORIMA Unapred popunjeni listići, razbijene glasačke kutije i dojava o bombi

Izvor: Blic, 25.Apr.2016

Izbori koji su juče održani doneli su ubedljivu pobedu SNS-a, ali kako tvrde lideri stranka koje su se našle u novom sazivu parlamenta, ali i oni čije stranke nisu prešle cenzus, na samom glasanju, ali i pre njega, bilo je mnogo nepravilnosti. Iz CESID-a kažu da ukupno gledano nije bilo “ozbiljnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.