Bravo se vraća u Španiju?

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo se vraća u Španiju?

Sa Pirineja stiže vest da bismo kapitena čielanske reprezentacije od naredne sezone ponovo mogli da gledamo u Primeri.

Za Kaludija Brava je zaitneterosvan Viljareal.

"Žuta podmornica" ima dosta ponuda za svog prvog golmana Serhija Asenha, ozbiljno se razmišlja o njegovoj prodaji, a kao buduća "jedinica" je viđen iskusni Čileanac.

Jedini uslov je da ekipa izbori plasman na evroscenu, što je sasvim realan scenario budući da se Viljareal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na deset kola pre kraja sezone nalazi na petom mestu na tabeli španskog šampionata.

Bravo je ostavio dubok trag u španskom fudbalu. Osam sezona je branio za Real Sosijedad i dve za Barselonu, pre no što ga je Pep Gvardiola prošlog leta doveo u Mančester Siti.

Na ostrvu se nije proslavio, stigao je na 'Etihad' kao veliko pojačanje, ali ga je zbog loših izdanja Vili Kabaljero istisnuo iz startne postave 'Građana'.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.