Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosiću za loš izborni rezultat krivi Izetbegović i Dodik

BANJALUKA – U Banjaluci je počela Vanredna izborna skupština SDS-a na kojoj se bira novi predsjednik stranke pošto je dosadašnji lider Mladen Bosić dao ostavku.

Bosić je na početku skupštine rekao da se povlači sa čela stranke zbog, kako je rekao, lošeg rezutata na lokalnim izborima.

"Rezultati nisu u skladu sa našim očekivanjima, niti trudom uloženim u kampanji", naglasio je Bosić.

On smatra da za loš rezultat nisu krivi aktivisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nego politika, manipulacija i dizenje nacionalnih tenzija.

Tvrdi da su tu igru odigrali lider SDA Bakir Izetbegović i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uz pomoć Tužilaštva BiH, Ustavnog suda BiH i referenduma koji su, kako je rekao, doveli do toga da u prvom planu nisu bili problem građani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SDS BIRA NOVOG LIDERA Bosić: "Moja ostavka nije rezultat puča"

Izvor: Blic, 23.Okt.2016

Mladen Bosić, dosadašnji predsednik SDS, koji je podnio ostavku na tu funkciju, rekao je danas da njegova ostavka nije rezultat nikakvog puča u stranci već njegove lične odgovornosti za izborni rezultat...Vanredna izborna skupština Srpske demokratske stranke (SDS) počela je danas poslepodne u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.