Bogaroški: Vučićevu izjavu nisam shvatio kao najavu izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogaroški: Vučićevu izjavu nisam shvatio kao najavu izbora

Predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da izjavu predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da će "uskoro biti pokrajinski izbori" ne shvata kao najavu vanrednih parlamentarnih izbora.

Bogaroški je rekao Tanjugu da pomenutu izjavu shvata kao konstataciju da se približavaju redovni izbori za Skupštinu AP Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Pomenutu Vučićevu rečenicu nisam shvatio kao najavu vanrednih izbora", rekao je Bogaroški, pojasnivši da je do redovnih pokrajinskih izbora ostalo još manje od godinu i po dana što je, kako je kazao, relativno skoro.

"Pitanje je šta za koga znači termin "uskoro" jer se i za redovne izbore može reći da će biti održani uskoro, pošto su na programu 2016. godine, odnosno za manje od godinu i po dana. Aktuelni sastav skupštine je prešao dve trećine, odnosno skoro tri četvrtine svog mandata i lično mislim da vanrednih izbora neće biti", kazao je Bogaroški.

On je rekao da će vanredni izbori biti raspisani ukoliko se većina poslanika opredeli za njihovo održavanje, ali je ponovio da smatra da se to neće desiti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Vučićevu izjavu ne shvatam kao najavu izbora"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2014

Predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da izjavu predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da će uskoro biti pokrajinski izbori ne shvata kao najavu vanrednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.