Beograd: DS pobedio na Vračaru

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: DS pobedio na Vračaru

Funkcioner Demokratske stranke Branimir Kuzmanović izjavio je da je ta stranka na lokalnim izborima pobedila u beogradskoj opštini Vračar.

On je na konferenciji za novinare u sedištu DS rekao i da ta stranka na Vračaru ima prednost od četiri odsto u odnosu na Srpsku naprednu stranku.

Kuzmanović je dodao i da će, na osnovu do sada obradjenih rezulata izbora, DS moći da formira lokalnu vlast sa Pokretom Dosta je bilo.

Na listi "Vračar slobodno", pored DS, su bili i Socijaldemokratska stranka i Liberalno demokratska partija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kuzmanović: DS pobedio na Vračaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2016

Fukcioner Demokratske stranke (DS) Branimir Kuzmanović izjavio je večeras da je ta stranka na lokalnim izborima pobedila u beogradskoj opštini Vračar...On je na konferenciji za novinare u sedištu DS rekao i da ta stranka na Vračaru ima prednost od četiri odsto u odnosu na Srpsku naprednu stranku...Kuzmanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.