BOŽOVIĆ: Mali da podnese ostavku, u Beogradu potrebni izbori

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ: Mali da podnese ostavku, u Beogradu potrebni izbori

Funkcioner DS Balša Božović pozvao je danas gradonačelnika Beogarad Sinišu Malog da što hitnije podnese ostavku kako bi se sa parlamentarnim I lokalnim izborima istovremeno održali i izbori za Skupštinu grada Beograda.

"Grad Beograd je jedan od najkorumpiranijih gradova u Evropi. Građani osećaju strah, bedu i poniženje od kada je SNS preko prinudnog organa otela građanima Beograda vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u prestonici", rekao je Božović novinarima uoči sednice skupštine grada kritikujući i projekat "Beograd na vodi", kao i odnos komunalne policije prema građanima.

On je ponovio da su izboru u Beogradu neophodni pozivajući gradonačelnika da podnese ostavku u onom vremenskom periodu koji podrazumeva sve zakonom propisane rokove, kako bi se izbori za grad Beograd održali istog dana kada i lokalni i parlamentarni izbori u Srbiji.

"Nema poente da se raspisuju izbori za Voždovac i Zemun, a da se ne raspišu izbori za grad Beograd", istakao je Božović.

Upitan da li će se kandidovati za gradonačelnika Beograda, Božović je odgovorio da će DS po raspisivanju izbora istaći svoje kandidate, ne samo za gradonačelnika već i za druge funkcije.

"Potpuno smo spremni za te izbore, ali očekujemo da prvo gradonačelnik podnese ostavku"”, rekao je Božović.

Autor: Tanjug,Foto: Fonet
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Mali da podnese ostavku, potrebni izbori

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2016

Funkcioner DS Balša Božović pozvao je danas gradonačelnika Beogarad Sinišu Malog da što hitnije podnese ostavku kako bi se sa parlamentarnim I lokalnim izborima istovremeno održali i izbori za Skupštinu grada Beograda..."Grad Beograd je jedan od najkorumpiranijih gradova u Evropi. Građani osećaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Proširenje pešačke zone u centru daće Beogradu novu fizionomiju

Izvor: Studio B, 08.Feb.2016

Gradonačelnik Siniša Mali i gradski urbanista Milutin Folić sastali su se danas u Starom dvoru sa čuvenim arhitektom Borisom Podrekom, koga je Grad Beograd angažovao za projekat širenja pešačke zone u centru grada...- To je veoma važan projekat koji će promeniti fizionomiju Beograda, i našu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.