Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adžić kandidat za načelnika Gradiške

GRADIŠKA - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić kandidat je za načelnika opštine Gradiška na predstojećim lokalnim izborima, ispred koalicije SNSD-DNS-Narodna stranka "Radom za boljitak"-Partija ujedinjenih penzionera-Srpska napredna stranka-Jovan Mitrović.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ocijenio je danas na konferenciji za novinare u Gradišci da je Adžić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u ovom trenutku najbolji kandidat za načelnika opštine Gradiška i da će imati njegovu punu podršku u izborima i poslije njih.

"Želim da sa Zoranom Adžićem i našim koalicionim pertnerima kreiramo i relizujemo projekte od interesa za ljude koji žive u Gradišci. Nama je veoma važno da pokrenemo Gradišku, koja stagnira od 2012. godine i koja ima loklanu vlast koja je koncentrisana na zadovoljavanje interesa nekoliko pojedinaca", naglasio je Dodik.

Dodao je da Gradišku, koja ima perspektivu kao opština na granici sa EU, treba deblokirati za inicijative koje su vezane za privredni razvoj i da treba vratiti komunalni red u ovoj opštini, a da je glavni cilj zapošljavanje radnika putem osmišljenih industrijski specijalizovanih zona.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a i nosilac liste ove stranke za lokalne izbore u Gradišci Dane Malešević rekao je da su dali podršku Adžiću, jer su plodovi koalicije koja vlada na republičkom nivou vidljivi u svakoj opštini.

Adžić, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini RS, rekao je da mu podrška SNSD-a, Dodika i koalicionih partnera mnogo znači, da predstavlja "vjetar u leđa" i daje još veću volju da se Gradiška pokrene i napravi bolji ambijent za život svih njenih građana.

Promociji su prisustvovali i predsjednici opštinskih odbora stranaka koalicije, koji su potpisali sporazum podrške zajedničkom kandidatu za načelnika - Vladimir Janković (DNS), Ljubo Subotić (Narodna stranka "Radom za boljitak"), Bogoljub Vidović (PUP) i Mišo Drinić (SNS), te brojni funkcineri i članovi ovih stranaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

URNEBESAN VIDEO Od Dodikove podrške zabole grudi junačke

Izvor: Blic, 29.Jul.2016

Nakon potpisivanja sporazuma sa još četiri partije (DNS, PUP, SNS i „Radom za boljitak“) o podršci Zoranu Adžiću (SNSD), zajedničkom kandidatu za načelnika Gradiške, predsednik SNSD Milorad Dodik je u opuštenoj atmosferi danas govorio o Lijevče polju i njegovim ekonomskim perspektivama...On...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.