U devet opština 200 stanova za izbeglice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2014, 03:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U devet opština 200 stanova za izbeglice

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić učestvovaće danas u Staroj Pazovi na konferenciji za novinare koju organizuje Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije. Posle konferencije za novinare, biće potpisani ugovori sa devet gradova i opština u Srbiji u kojima će se u okviru drugog potprojekta Regionalnog stambenog programa Republike Srbije graditi 200 stanova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za izbeglice.

U 14 sati, učesnici skupa će obići korisničku porodicu Dragana Tepšića u selu Krnješevci, kojoj je u okviru prvog potprojekta Regionalnog stambenog programa Republike Srbije uručen paket građevinskog materijala za završetak započete kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.