Skup o Zapadnom Balkanu podstiče saradnju

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup o Zapadnom Balkanu podstiče saradnju

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i šef Delegacije EU u Majkl Devenport ocenili su da je ministarski sastanak Zapadnog Balkana bio uspešan i da će svakako podsticajno delovati na nastavak regionalne saradnje.

Majkl Devenport i Ivica Dačić ocenili su da će jučerašnji skup stvoriti uslove za realizaciju konkretnih projekata u oblasti privrede i infrastrukture, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova, prenosi Beta.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dačić i šef delegacije EU razgovarali su i o dosadašnjem učinku u toku pregovaračkog procesa Srbije i EU i mogućim daljim koracima, naročito u svetlu nedavno predstavljenog izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.