Školski drugovi iz Žitorađe: Ivica Dačić i Ceca otkrili ko je od njih bio čudo od deteta, a ko je prvi stigao u Beograd! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školski drugovi iz Žitorađe: Ivica Dačić i Ceca otkrili ko je od njih bio čudo od deteta, a ko je prvi stigao u Beograd! (VIDEO)

Gosti u emisiji "Amidži šou", Ceca Ražnatović i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, nasmejali su sve kada su ispričali svoje dogodovštine iz Žitorađe, odakle su oboje rodom.

Ceca je prvo kroz smeh objasnila da joj smeta kada Dačić priča da su njih dvoje školski drugovi, jer, kako kaže, ona je sedam godina mlađa od njega... Potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je otkriveno i ko je bio enciklopedija u kratkim pantalonama, majstor za kvizove, ko je prvi stigao u Beograd, i ko je sa pet godina znao da čita i piše... 

Pogledajte šta su sve ispričali Ivica Dačić i Ceca Ražnatović:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dačić zapevao “Kad zamirišu jorgovani”, pa iznenadio sve sa “Lutkom sa naslovne strane”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017

Ni u emisiji "Amidži šou" Ivica Dačić nije propustio priliku da pokaže koliko voli da peva, i ovoga puta nije pevao svoju omiljenu "Miljacku", već je odabrao hitove "Kad zamirišu jorgovani" Dina Merlina i legendarnu "Lutku sa naslovne strane" grupe "Riblja čorba".  ..Svi u studiju su sa velikom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.