SRAMOTNA REAKCIJA ALBANACA NA IZJAVU DAČIĆA: Njegove reči su neprihvatljive i zapaljive!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTNA REAKCIJA ALBANACA NA IZJAVU DAČIĆA: Njegove reči su neprihvatljive i zapaljive!

Dačić je ranije upozorio da se u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko-konzularnih predstavništava u SAD-u ili Evropi

Tzv. kosovsko ministarstvo spoljnih poslova osudilo je izjavu ministra inostranih poslova Srbije Ivice Dačića da albanska dijaspora planira napade na diplomatske misije Srbije kao "neprhivatljivu i zapaljivu" retoriku koja doprinosi destabilizaciji uz tvrdnju da takve akte nasilja "može da orkestrira sama Srbija" kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se potom, kako navode, pripisali albanskoj dijaspori.

Dačić je ranije upozorio da se, prema bezbednosnim informacijama, u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko-konzularnih predstavništava u SAD-u ili Evropi kako bi se Srbija prinudila da odustane od zahteva za suđenje Haradinaju.

Tzv. ministarstvo ocenjuje da je to rečnik devedesetih godina i straha kada je Srbija, kako tvrdi "sama orkestrirala napade i pripisivala ih drugima."

Za to lažno ministarstvo, "izjave Dačića su zapaljive i tendenciozne, doprinose destabilizaciji i otežavaju proces normalizacije odnosa."
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.