SPS ipak nije skroz jednoglasno za Vučića

Izvor: B92, 18.Feb.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS ipak nije "skroz jednoglasno" za Vučića

Predsednik SPS Ivica Dačić je proglasio da je njegova partija jednoglasno stala uz kandidaturu Aleksandra Vučića, ali je ipak jedan glas bio protiv.

Kako navode Večernje novosti, šef socijalista je prevideo jedan glas protiv, iz poslednjeg reda se tako izjasnila Plamenka Laćarac.

Ona je za agencijuz Beta rekla da je odluka koja je doneta urušavanje SPS i da je ta partija trebalo da ima svog kandidata na izborima za predsednika Srbije.

"Samo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izrazila stav, verujem, velike većine čanstva. Verujem da iza svega postoji dobra namera Predsedništva SPS, ali prošlost mi govori da kada se tako odlučivalo da je bilo na štetu partije. Isto tako predsednik Milošević je poručio da se glasa za Šešelja što je dovelo do velikog osipanja partije. I ovakva odluka će dovesti do raskola u partiji. Prosto sam glasala iz srca, nije protiv kandidature bilo koga, nego da mi ostanemo ono što jesmo", rekla je Laćarac za N1.

Podsetimo, SPS je odlučila da njen kandidat za predsednika Srbije bude kandidat SNS i aktuelni premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.