Ivica kao Maradona: Dačić na stadionu Boke

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica kao Maradona: Dačić na stadionu Boke

Ljubav prema sportu, a posebno fudbalu, jedna je u nizu sličnosti koja povezuje argentinski i srpski narod, rekao je Dačić

Ivica Dijego Armando Maradona Dačić! Ministar spoljnih poslova Srbije je prilikom posete Argentini proglašen počasnim gostom Buenos Ajresa i dobio je dres Boke juniors s njegovim imenom i prezimenom.

Ivica je uzvratio poklon, pa je potpredsednika gradske skupštine Kristijana Ritonda darovao dresovima Crvene zvezde i Partizana s potpisima fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dva kluba.

- Lepota Buenos Ajresa ogleda se ne samo u arhitekturi već i sličnom mentalitetu naša dva naroda, i zato verujem da bi Beograd i Buenos Ajres trebalo da se pobratime - kazao je Dačić i pozvao svoje domaćine da posete Beograd.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.