Ivica Kojić - šef Vučićevog kabineta

Izvor: Blic, 15.Jan.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Kojić - šef Vučićevog kabineta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio je Ivicu Kojića za svog šefa kabineta, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Vučić je rešenje o postavljenju Kojića za šefa kabineta predsednika Vlade doneo 8. januara.

Ivica Kojić bio je šef kabineta nekadašnjeg lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića u Ministarstvu ekonomije i slovio je za njegovog čoveka od poverenja.

Nakon formiranja Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivice Dačića u julu 2012. postao je državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede, koje je vodio Dinkić.

Ostavku na tu funkciju podneo je u septembru 2013, kada je URS izbačen iz rekonstruisane vlade.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivica Kojić šef Vučićevog kabineta

Izvor: RTS, 15.Jan.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio je Ivicu Kojića za svog šefa kabineta, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku". . Aleksandar Vučić je rešenje o postavljanju Kojića za šefa kabineta predsednika Vlade...

Nastavak na RTS...

Premijer "preuzeo" Dinkićevog šefa kabineta

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio je Ivicu Kojića za svog šefa kabineta, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku"...Foto: Petar Stojanović, MONDO..Vučić je rešenje o postavljenju Kojića za šefa kabineta predsednika Vlade doneo 8. januara...Ivica Kojić bio je šef kabineta nekadašnjeg...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.