Imenovani predstavnici vlade u Socijalno-ekonomskom savetu

Izvor: S media, 04.Sep.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovani predstavnici vlade u Socijalno-ekonomskom savetu

Vlada Srbije imenovala je nove članove u Socijalno-ekonomskom savetu, objavljeno je u poslednjem broju "Službenog glasnika".

Predstavnici Vlade u Savetu biće premijer Ivica Dačić i ministri Jovan Krkobabić, Mladjan Dinkić, Žarko Obradović, Slavica Djukić-Dejanović i Zorana Mihajlović.

Pre imenovanja novih članova, Vlada je dužnosti u Savetu razrešila Rasima Ljajića, Dušana Nikezića, Nebojšu Ćirića, Milana Markovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zorana Stankovića.

Dačić je krajem prošle sedmice rekao da će on biti na čelu predstavnika Vlade u Savetu i da će to telo ubuduće razmatrati sve zakonske predloge koji se tiču radnih odnosa.

Socijalno-ekonomski savet počeo je da radi u aprilu 2005. godine.

Savet ima 18 članova, i to šest predstavnika Vlade Srbije, šest predstavnika reprezentativnih sindikata i šest predstavnika reprezentaivnih udruženja poslodavaca, koji se imenuju na četiri godine. Svaki član Saveta ima svog zamenika.

(Beta)

Foto: S media
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Mlađan Dinkić,   Rasim Ljajić,   Milan Stanković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.