IVICA DACIC Napad na premijera Srbije ima za cilj destabilizaciju drzave

Izvor: medio.rs, 29.Nov.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVICA DACIC Napad na premijera Srbije ima za cilj destabilizaciju drzave

- Besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića u danima kada je upravo završio najuspešniju posetu Kini u nekoliko poslednjih decenija, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije - rekao je Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije.

– Besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u danima kada je upravo završio najuspešniju posetu Kini u nekoliko poslednjih decenija, kada je doneta istorijska odluka o otvaranju prvih poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom i u predvečerje Ministarskog saveta OEBS-a kada će Srbija biti diplomatska prestonica sveta, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije – rekao je Dačić, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Dačić, koji je i lider SPS-a ističe da “odgovor na takve pritiske iz zemlje i sveta mora biti potpuno jedinstvo svih državnih institucija u cilju zaštite nacionalnih i državnih interesa”.

– Budućnost Srbije nema alternativu, a jedini dokazano uspešan put je nastavak državne politike Vlade Srbije i premijera Vučića, koja uživa apsolutnu podršku građana Srbije i koja je ostvarila velike rezultate u proteklom periodu. Da bi Srbija mogla da pobeđuje i napreduje mora da bude stabilna i zato je borba protiv destabilizacije Srbije ključna za budućnost zemlje – zaključio je Dačić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

IVICA DAČIĆ: Napad na premijera Srbije ima za cilj destabilizaciju države

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015

- Besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića u danima kada je upravo završio najuspešniju posjetu Kini u nekoliko poslednjih decenija, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije - rekao je Ivica Dačić..Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocijenio je danas da besprizorni...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.