Evo ko je u Beogradu dočekao premijera Albanije

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je u Beogradu dočekao premijera Albanije

Premijer Albanije Edi Rama doputovao je u sredu uveče u Beograd, a dočekao ga je srpski šef diplomatije Ivica Dačić, javili su mediji.

Rama će u četvrtak imati bilateralni sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dva premijera će učestvovati na Beogradskom bezbednosnom forumu.

Centralni događaj foruma će biti dijalog o budućnosti albansko-srpskih odnosa i stabilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jugoistočne Evrope, a u okviru kojeg će premijeri Vučić i Rama odgovarati na pitanja profesora Univerziteta Kolumbija, Miše Glenija.

U okviru foruma će biti održano 25 rasprava sa više od 100 govornika i 700 učesnika, predstavnika vlada, međunarodnih organizacija i civilnog društva, među kojima su brojna značajna imena političke i diplomatske scene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.