Dačić u Šapcu: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Izvor: Blic, 28.Mar.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u Šapcu: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Predsednik SPS Ivica Dačić i potpredsednik SNS Milenko Jovanov posetili su Šabac i u razgovoru sa gradjanima poručili da je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će od nje stvoriti jaku, poštovanu i stabilnu zemlju, a da Srbija može da bude stabilna samo ako Aleksandar Vučić pobedi na izborima.

"Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će stvoriti jednu jaku i poštovanu zemlju koja će imati snage da odbrani nacionalne i državne interese, da sprovodi ekonomske reforme. Srbija može da bude jaka samo koliko je stabilna, a može da bude stabilna samo ukoliko Vučić pobedi na izborima", poručio je u ponedeljak Dačić.

Svaka druga opcija je opcija destrukcije, pometnje ili zavitlavanja države, rekao je Dačić.

On je ponovio da je SPS donela odluku da podrži Vučića kao zajedničkog kandidata, te da nema stranačkih razlika izmedju SNS i SPS u tom smilu, već zajedno nastupaju jer smatraju da je to u najboljem interesu Srbije.

Dačić je pozvao sve članove SPS i one koji su želeli da glasaju za njega, da glasaju za Vučića, jer je to, kako je rekao, glas za SPS, ali i glas za budućnost Srbije.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov rekao je da je Vučić čovek koji ima rezultate, za razliku od svih drugih koji nemaju rezultate i program.

"Ni ideju šta bi radili da sutra, ne daj bože, dodju u priliku da vode Srbiju", rekao je Jovanov.

Vučić je, dodao je, čovek koji je Srbiju spasao bankrota, otvorio 55 fabrika, 130.000 radnih mesta i 138 kilometara novog autoputa, stvorio Srbiji prijatelje "na istoku, zapadu i na severu i jugu".

"Zato je važno da ga podržimo i jasno i glasno kažemo da želimo Aleksandra Vučića na čelu Srbije, da se put razvoja i stabilnosti Srbije nastavi i da Srbija bude ono što je nekad bila, dobra, poštovana i uspešna zemlja", rekao je Jovanov.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.