Dačić razgovarao u Ukrajini sa predstavnicima OEBS

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao u Ukrajini sa predstavnicima OEBS

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima OEBS u Ukrajini o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima Trilateralne kontakt grupe i Specijalne posmatračke misije u toj zemlji, nakon što Srbija u januaru zvanično preuzme predsedavanje OEBS.

Kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih poslova, Dačić je razgovarao sa specijalnom predstavnicom OEBS za istočnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ukrajinu i predstavnicom OEBS u Trilateralnoj kontakt grupi, ambasadorkom Hajdi Taljavini, kao i sa šefom Specijalne posmatračke misije OEBS u Ukrajini, ambasadorom Ertugrulom Apakanom.

Dačić se od 18. do 23. decembra nalazi u poseti Francuskoj, Rusiji i Ukrajini, u koje je otputovao u okviru priprema za predsedavanje Srbije OEBS u 2015. godini.

On je razgovarao sa šefovima diplomatija Francuske i Rusije, Loranom Fabijusom i Sergejem Lavrovom, a najavljen je i njegov susret sa ukrajinskim kolegom, Pavlom Klimkinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić završava posetu Ukrajini

Izvor: Press, 23.Dec.2014, 08:14

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić završava posetu Ukrajini razgovorom sa šefom ukrajinske diplomatije Pavlom Klimkinom. . Prvog dana posete, Dačić je u Kijevu imao više sastanka o dosadašnjim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.